LEGO per alinear VISIONS

Fins fa ben poc, els tan coneguts maons multicolors estaven pensats exclusivament per a un públic infantil. No obstant això, avui dia formen part d’una nova metodologia utilitzada per les empreses per afrontar múltiples reptes de negoci que requereixen de la col·laboració dels seus membres.
SEGUIR LLEGINT »

L’ús del dron en el sector automobilístic

En un context en què el sector de l’automòbil tendeix de forma ineludible cap a la transformació digital, els players principals es reinventen per oferir als seus clients la tecnologia més avançada i millor integrada en cadascun dels seus productes. Així, el mercat busca diferenciar-se i competeix en liderar les tendències disruptives més noves impulsades per la tecnologia en el sector de l’automoció, com la conducció autònoma, l’electrificació o la connectivitat global que complementin la mera acció de conduir.SEGUIR LLEGINT »

La transformació del sector financer a través de les fintech

El sector bancari actual està experimentant durant aquest 2018 una transformació integral del sector financer i del seu model de negoci. L’aprovació de noves directives europees com la PSD2, que facilita els pagaments amb més seguretat i afavoreix l’aparició de nous proveïdors de serveis financers, ha acabat configurant un sistema bancari obert, on les empreses de banca tradicional conviuen amb fintech i Bigtech. SEGUIR LLEGINT »